Navigatie

Verzenden

Wij maken gebruik van de service van Business Post. Wij brengen de post op maandag/woensdag/vrijdag weg. Poststukken binnen Limburg worden over het algemeen een dag later geleverd. Poststukken naar de rest van Nederland, worden een dag later bij PostNL afgeleverd waarna zij de post verwerken. Ook dit duurt over het algemeen een dag. 

De verzendkosten voor brievenbuspost zijn €3,95. Hierin zitten niet alleen verzendkosten, maar ook verpakkingskosten en administratiekosten. 
Pakketpost kost €6,95. 

Bestellingen boven €75,- worden gratis verzonden. 

Bestel je vanuit een ander land, neem dan contact met ons op.

 

Wij streven er naar om verzending zo snel mogelijk plaats te laten vinden. Meestal lukt het ons om binnen twee werkdagen  je bestelling af te ronden en te verzenden. Wij werken in onze algemene voorwaarden echter met een maximale verzendtijd (dus de tijd tot het naar Postnl gaat) van een week. Zeker in drukke periodes (Sint, Kerst, Carnaval etc) rekenen we liever met een te lange verzendtijd dan een te korte. Je krijgt van ons een mail als we je bestelling verzenden.

Heb je je bestelling echt dringend nodig, neem dan even contact met ons op. We kunnen er zeker voor zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk verzonden wordt. Schrijf dit niet bij 'opmerkingen', omdat we deze pas lezen op het moment dat we je order gaan maken. 

© 2017 - 2019 ByJuul | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel