Navigatie

Muurstickers

Zwart, wit, of toch pastelkleurtjes? Wat dacht je van mint, oud blauw, goud of zalm roze? Wij hebben al deze kleuren! Kijk bij de kleurenkaart welke kleuren er mogelijk zijn. 

Onze muurstickers zijn gemaakt van zelfklevend vinyl en plakken het beste op een gladde ondergrond. Je kunt ze hierdoor niet alleen op muren plakken, maar ook op meubels bijvoorbeeld. De stickers kunnen ook makkelijk op behang met een kleine structuur geplakt worden. 

Je kunt kiezen uit een kant en klaar pakket met stickers die mooi bij elkaar passen, maar je kunt ook zelf een mooi ontwerp maken doordat onze stickers in kleine hoeveelheden te bestellen zijn. Leuk en creatief! Met een naamsticker erbij krijg je een hele persoonlijke kamer. 

De losse muurstickers kun je gewoon van het stickervel afhalen en op de te beplakken ondergrond plakken. Beetje scheef geplakt? Je haalt de sticker er zo weer af en plakt hem ergens anders. 

Wil je de stickers echt definitief verwijderen? Je kunt ze gewoon van de ondergrond afhalen. Als ze erg vast zitten kun je de ondergrond een beetje warm maken met een föhn. Let wel op dat de ondergrond tegen de warmte kan. Er kan vrij weinig mis gaan als je een beetje voorzichtig te werk gaat, we hebben de stickers uiteraard uitgebreid getest op allerlei ondergronden. Toch zeggen we erbij dat ByJuul niet aansprakelijk is voor schade aan ondergronden. 

Zoek je een op maat gemaakte sticker? Neem gerust even contact met ons op. 

 

© 2017 - 2019 ByJuul | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel