Onze standaard levertijd is 1 tot 7 werkdagen. Tijdens drukke periodes kan dit afwijken, dit wordt dan aangegeven in je winkelmandje. Uiteraard doen wij altijd ons best om je bestelling zo snel mogelijk te verwerken. Wij werken met een levertijd, omdat het grootste deel van onze producten met de hand gemaakt worden. Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit, dit staat bij ons hoger dan de snelheid. 

Houten kisten en houten letters worden enkel op vrijdag gemaakt. 

Wij verzenden met PostNL. De post wordt op maandag, woensdag en donderdag opgehaald. Je ontvangt automatisch een track and trace code, deze kan in de spam terecht komen. 

Heb je een spoedbestelling? Vraag dit dan aan via mail. Schrijf niet bij 'opmerkingen' dat je je bestelling zo snel mogelijk wilt ontvangen, want deze opmerkingen worden past gelezen op het moment dat je order gemaakt gaat worden. 

De meeste bestellingen worden verpakt in een brievenbusdoos. Let er ook op dat je een brievenbus hebt die geschikt is voor een normaal formaat brievenbusdoos (A4). Als het pakketje retour komt doordat je brievenbus te klein is (vooral bij oude huizen), moet je opnieuw verzendkosten betalen. Twijfel je of je brievenbus groot genoeg is? Geef dit dan aan bij bestellen, dan houden we hier rekening mee. 

De verzendkosten voor brievenbuspost zijn €4,25. Hierin zitten niet alleen verzendkosten, maar ook verpakkingskosten en administratiekosten. 
Pakketpost kost €6,95. 

Bestellingen vanuit België betalen €9,95 aan verzendkosten. 

 

 

 

© 2017 - 2021 ByJuul | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Houd er rekening mee dat de levertijd van bestellingen tijdens Blackweek, kan oplopen. We doen natuurlijk ons best om al jullie bestellingen zo snel mogelijk te verzenden.