Het kan gebeuren dat je niet tevreden bent met je bestelling. Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na verzenddatum te retourneren, zonder opgaaf van redenen. Retourneren is voor rekening van de klant. 
Uiteraard dient het product ongebruikt en onbeschadigd te zijn. 

Op maat gemaakte producten kunnen niet geretourneerd worden. Stickerproducten en bijna alle houtproducten zijn altijd op maat gemaakt, doordat vorm/kleur en tekst bij iedere bestelling verschillen. Twijfel je of een product op maat gemaakt wordt? Stuur ons gerust een mail. 

Een product retourneren? Stuur een mail naar info@by-juul.nl, waarin je het ordernummer vermeldt en het artikel dat je retour wilt sturen. Wij adviseren om retour te sturen met een track & trace code, zodat je zeker weet dat het aan komt bij ons. Dit is uiteraard geen verplichting. Stuur het artikel ongebruikt en in originele staat terug naar:
ByJuul
Teunisbloem 8
6245 TK Eijsden

Retouren voorkomen? Zorg dat je de productinformatie goed leest, dan weet je precies wat je koopt.

Annulereer je een bestelling voordat deze in productie is gegaan, dan betaal je een euro aan administratiekosten. Annuleren kan niet meer wanneer je bestelling al in productie is. Je dient hem dan gewoon retour te sturen. 

© 2017 - 2021 ByJuul | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Houd er rekening mee dat de levertijd van bestellingen tijdens Blackweek, kan oplopen. We doen natuurlijk ons best om al jullie bestellingen zo snel mogelijk te verzenden.