Wij maken jouw bestelling met veel aandacht en liefde, maar toch kan het gebeuren dat je niet tevreden bent met je bestelling. Je hebt het recht om tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling de koopovereenkomst zonder opgaaf van redenen te ontbinden. 

Je kunt dit doen door een mailtje te sturen naar info@by-juul.nl, waarin je aangeeft dat je je bestelling wilt retourneren. Vermeld hierbij ook je ordernummer. Tevens dien je in de retourverpakking een briefje te doen waar op je ordernummer vermeld staat. 


De retourkosten zijn voor rekening van de klant. Wij adivseren om je bestelling retour te sturen met een track and trace code, zodat je kunt bewijzen dat het pakketje opgestuurd is. 

Stuur het artikel in ongebruikte en onbeschadigde staat terug naar:
Retourafdeling ByJuul, Molensingel 93 A06, 6229 PC Maastricht

 

Er zijn uitzonderingen mogelijk op het ontbindingsrecht, zolang deze binnen de wettelijke kaders zijn toegestaan. ByJuul hanteert de volgende uitzonderingen:
Op maat gemaakte stickerproducten, die naar jouw wensen of met jouw naam/gegevens zijn gemaakt, op maat gemaakte houten producten, waarbij een naam of andere gegevens die door jou zijn doorgegeven op het product zijn gemaakt. 

 

Retouren voorkomen? Zorg dat je de productinformatie goed leest, dan weet je precies wat je koopt.

 

Annuleer je een bestelling voordat deze in productie is gegaan, dan betaal je een euro aan administratiekosten. Annuleren kan niet meer wanneer je bestelling al in productie is. Je dient je bestelling dan retour te sturen, indien dit niet-gepersonaliseerde artikelen zijn. 

© 2017 - 2024 ByJuul | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel