Navigatie

Vinyl Stickers (Stickers voor eenmalig gebruik)

Er zijn twee soorten vinyl stickers: stickers zonder folie (deze zitten alleen op een wit vel en kun je er zo afhalen, bijvoorbeeld muurstickers) en stickers met folie (deze hebben over de sticker een doorzichtige folie zitten). 

- Stickers zonder folie: je kunt deze stickers gewoon van het witte vel afhalen en opplakken. Je kunt de stickers niet meer verplaatsen, dus kijk goed waar je ze plakt. Klaar met plakken? Wrijf overal nog eens goed overheen met je vinger of een pasje (let op dat je de sticker niet kapot maakt), zodat de sticker goed hecht aan de ondergrond. Je mag hier flink hard op duwen. 

- Stickers met folie: De sticker kan uit één geheel bestaan of je kunt, voordat je begint met plakken, nog dingen losknippen (denk aan namen die je los knipt van elkaar of losse elementen uit een sticker). Neem een sticker die je gaat opplakken, wrijf met een pasje over de doorzichtige folie (dit mag met genoeg druk!). Haal dan voorzichtig de doorzichtige folie eraf, de sticker blijft nu aan deze folie plakken. Doe dit voorzichtig, want als een stukje sticker niet goed aan de folie plakt kun je dit op tijd zien en nog even met het pasje over deze plek wrijven. 
Als je de sticker los hebt, op de folie, dan kun je hem op plakken op de plek waar je wilt. Wrijf dan ook weer goed met het pasje over de folie. Trek daarna de folie van de sticker af. Doe dit ook langzaam, zodat je goed kunt zien of de sticker aan de ondergrond plakt. Met name dunne lijntjes plakken soms moeilijk en moet je vaker vast wrijven. Soms moet je vaker wrijven om hem goed te laten plakken. Trek de folie zo plat mogelijk eraf. 

Klaaar met plakken? Wrijf dan overal nog eens goed overheen met een pasje, zodat de sticker goed hecht aan de ondergrond. 

Let op! Boven de 25 graden wordt het lastiger om stickers te plakken. Ook als je de sticker langere tijd laat liggen kan het zijn dat deze minder goed hecht aan de folie of de ondergrond. Als de sticker eenmaal op de muur zit plakt deze wel even goed als een sticker die niet nieuw is. Let ook goed op bij dunne lijntjes, deze kun je makkelijk kapot trekken als je teveel kracht gebruikt. 

Sticker verwijderen? Meestal kun je de sticker gewoon van de ondergrond halen. Lukt dit niet, dan kun je een föhn gebruiken om de sticker een beetje warm te maken. Let goed op of de ondergrond tegen de warmte kan. 

Onze stickers zijn uitgebreid getest op verschillende ondergronden. Wanneer je een beetje voorzichtig bent, laat de sticker geen sporen na op de ondergrond. ByJuul is in geen geval aansprakelijk voor schade aan ondergronden of andere oppervlakken waar je de sticker op plakt. De stickers zijn geen speelgoed en niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. 

 

Herbruikbare stickers

Je kunt de stickers direct van het witte vel afhalen en op je raam plakken. Let op dat je raam schoon en vetvrij is, voor het beste plakresultaat. Moeite met plakken? Maak je raam dan een beetje vochtig.

Losse elementen zitten vaak nog in de sticker. Als je de sticker die je nodig hebt, van het witte vel haalt, blijven de losse elementen op het vel zitten. Deze kun je weg gooien. Let op! Soms heb je de binnenkant van een letter ook tussen deze losse stukjes zitten. Deze heb je uiteraard wel nodig. 

Plak na gebruik de stickers weer terug op het witte vel. Heb je het vel niet meer? Gebruik van een geplastificeerd vel of een zeer gladde insteekhoes (de stickers plakken op iedere gladde soort plastic). Probeer de stickers in een map of klapper te bewaren zodat ze niet kreuken. 

Plakken ze na enkele keren gebruiken niet meer? Maar ze dan even schoon in wat water met afwasmiddel. Laat ze even drogen op een schone ondergrond. Hierna plakken ze weer als nieuw!

 

Wij wensen je veel plezier met de stickers van ByJuul. Ben je blij met je sticker? We vinden het leuk als je ons een foto stuurt via de mail (info@by-juul.nl), via Facebook (byjuul) of via Instagram (#byjuulwebshop). 

© 2017 - 2019 ByJuul | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel