Stickers alleen leuk op de kinderkamers? Nee hoor! Er bestaan genoeg leuke teksten of afbeeldingen voor andere ruimtes in huis. 

Onze muurstickers zijn gemaakt van vinyl en zijn natuurlijk ontzettend tof op de muur. Maar je kunt ze ook op een deur plaken, of een kast, een tafeltje, een kinderstoel, een fiets etc. 

Vinylstickers zijn eenmalig te plakken en leverbaar in meer dan 20 kleuren. Ze plakken het beste op een gladde ondergrond, maar zijn natuurlijk ook te plakken op een ondergrond met een structuur (je moet dan wel meer geduld hebben om ze goed geplakt te krijgen). 

Wil je meer informatie over vinyl? Kijk dan beneden aan de website bij productinformatie. 

 • Wasstickers
  Wasstickers

  Met deze leuke muurstickers maak je de saaie muur in de waskamer in een mum van tijd aantrekkelijk! Je kunt ze natuurlijk ook op een deur plakken of op een kast.

  De stickers zijn per stuk ongeveer 12 cm hoog.

  Vinylstickers zijn…

  € 9,95
 • Leave your shoes
  Leave your shoes

  Met deze leuke muurstickers maak je het bezoek op een leuke manier duidelijk dat iedereen zijn schoenen mag uittrekken. Je kunt ze natuurlijk ook op een deur plakken of op een kast.

  De sticker is ongeveer 50 cm breed en wordt…

  € 9,95
 • Containersticker Cirkel
  Containersticker Cirkel

  Maak de containter een beetje aantrekkelijker met deze leuke sticker. Je kunt kiezen voor een huisnummer of een tekst (maximaal 15 letters).

  De sticker is ongeveer 30 cm breed. Wil je hem iets smaller? Dan kun je dit gewoon…

  € 7,50
 • Voorraadpotstickers
  Voorraadpotstickers

  De letters zijn ideaal voor op voorraadpotten. De hoofdletters zijn ongeveer 2 tot 2,5 cm hoog, de kleine letters ongeveer 1,7 cm. De letters zijn gemiddeld 1 tot 1,5 cm breed.

  Je betaalt per letter en je kunt dus helemal zelf…

  € 0,10
 • Containerstickers Soort
  Containerstickers Soort

  Met deze containerstickers maak je de container net wat aantrekkelijker en is het duidelijk wat er in zit.
  Je bestelt deze stickers per stuk. Een sticker bestaat uit een huisnummer en een tekst voor er boven. Je kunt een vrije…

  € 4,95
© 2017 - 2024 ByJuul | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel